CURS MOTION CONTROL

Cursul se adreseaza studentilor UNATC, înscrierile se fac pana la data de 21.04.2017 la adresa secretariat.cinetic@unatc.ro pe baza de email în limita a zece locuri. Prezența este obligatorie la toate ședințele.

Toate cursurile se vor ţine în sala multi-funcţională Cinetic

la ora 10:30 AM

MODUL I – Definitie si principii de functionare – 25.04.2017

MODUL II – Asamblarea si dezasamblarea sistemului – 26.04.2017

MODUL III – Masuri de precautie si introducere in posibilitatile de motion control – 28.04.2017

MODUL IV – Software-ul Flair Motion Control System – 03.05.2017

MODUL V – Curs practic operare FLAIR – 05.05.2017

MODUL VI – Curs practic operare FLAIR – 08.05.2017

Descarca detalii CURS MOCO

Bet-Your-Showreel-Doesnt-Have-Three-Awesome-Robot-Motion-Control-Rigs-In-it

Seminar programare MAX – Grigore Burloiu

10-20 ian 2017, curs intensiv

Intro

Max este o platformă pentru “sound, graphics and interactivity”: un limbaj grafic de programare unde “obiecte” (fiecare efectuând un anumit algoritm sau funcție) sunt conectate între ele pentru a realiza comportamente flexibile și complexe.

Max e folosit în muzică, sound art, instalații audio-video, și poate acționa ca un hub de conectare a diverselor device-uri (hardware și software) pentru a facilita interactivitatea cu utilizatorii și cu mediul înconjurător.

Exemple de proiecte cu Max (+extensii):

Structura

Structura generală: 6 sesiuni a câte 3 ore, pe parcursul a 2 săptămâni, seara.

Conținut: teorie & practică

Program intens: pornim de la bază, dar ajungem repede la aplicații destul de complexe care necesită și studiu individual, în funcție de interesele fiecăruia.

Înscrierile se fac la adresa secretariat.met@gmail.com în perioda 5-21 decembrie. Trimiteți o scrisoare de intentțe în care răspundeți la intrebarea: ce vrei să realizezi cu Max după acest workshop?

Numărul maxim de participanți: 10. Prioritate au studenții UNATC, dar cursul este deschis și pentru studenți ai UNMB, UPB etc. sau alte persoane interesate. În cazul în care se va depăși numărul maxim acceptat înscrișii vor fi introduși pe o listă de așteptare.

Bibliografie

C Roads – The Computer Music Tutorial

F Bloom – Digital Interactive Installations: Programming interactive installations using the software package Max/MSP/Jitter

https://cycling74.com/2016/05/06/find-a-book-about-max

http://www.nime.org/archives/

http://smcnetwork.org/resources/smc_papers

https://scholar.google.ro/scholar?hl=en&q=max+msp

Bio

Grigore Burloiu și-a susținut recent teza de doctorat “Dynamic Music Representations for Real-time Performance” la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației a UPB. În cadrul Cinetic este cercetător în laboratorul de Interacțiune Digitală Sunet-Lumină și lucrează cu sunet/muzică și interactivitate.

mont

https://pub.academia.edu/GrigoreBurloiu

Informațiile complete despre curs inclusiv program, referințe și bibliografie se pot descărca aici:

informatii complete curs Max

 

Seminar introductiv
Măsurători EEG și ERP

Dacă te pasionează domeniul Neuroștiințelor și ești interesat(ă) de cum se pot utiliza electroencefalograful (EEG) și potențialele evocate (ERP) pentru a studia procesele psihologice, te invităm să participi la acest workshop.

Când are loc seminarul?  • 19 și 20 Noiembrie (10:00 – 18:00) • 17 și 18 Decembrie (10:00 – 18:00)

Aici poti descarca info seminar: Invitatie workshop ERP.compressed

Literatură recomandată:

–      Luck, S. J., & Kappenman, E. S. (Eds.). (2011). The Oxford

handbook of event-related potential components.
Oxford university press.

–      Luck, S. J. (2014). An introduction to the event-related

potential technique. MIT press.

Alexandra Huh 

huh 3a absolvit studiile de licență în domeniul Psihologiei, în cadrul Universității București. Studiile masterale le-a urmat în Germania la Universitatea Heidelberg, în domeniul Psihologiei dezvoltării și psihologiei clinice după ce a obținut o bursă din partea Serviciului de Schimb Academic (DAAD), iar în prezent este doctorandă în cadrul Universității Babeș-Bolyai. În timpul masteratului ea a devenit pasionată de domeniul neuroștiințelor și a început să lucreze ca asistent de cercetare în Departamentul de Psihologia dezvoltării și Psihologie biologică. Lucrarea de disertație a realizat-o în domeniul neuroștiințelor dezvoltării, studiind efectul stimulilor ostensivi (infant-directed speech) asupra atenției în cazul bebelușilor de 7 luni. Interesele ei de cercetare se axează asupra aspectelor privind neuroștiințele dezvoltării, emoție și cogniție. În același timp ea încearcă să disemineze și să popularizeze descoperirile științifice din domeniul neuroștiințelor cu scopul de a informa și a ajuta oamenii să fie mai sănătoși mental și să își atingă cât mai bine potențialul propriu.