Te poti inscrie la studiul MET accesand link-ul apasa aici apoi vei fi contactat de un reprezentant al proiectului pentru a primii detalii despre proiect, a fi inclus în studiu și apoi programat. Mizam pe prezenta ta!

 

 

METAFIS4_2 (1)Incepand cu data 26.10.2016 de UNATC IL Caragiale desfasoara în cadrul centrului CINETic, în Laboratorul de Dezvoltare Cognitivă prin Experiențe Imersive,  proiectul de cercetare MET-“Dezvoltare unei metodolologii de terapie prin teatru cu efect la nivel neurochimic și neurocognitiv”  contract de finanțare: 147 / 26.10.2016 Axa prioritară 1, Acțiunea: 1.1.4 Atragerea de personal cu competente avansate din strainatate pentru consolidarea capacității de CD cod SMIS 106688.

Durata Proiectului este de patru ani, valaorea totală a proiectului este de aprox 8.6 mil lei.

Obiectivul general al proiectului “Dezvoltare unei metodolologii de terapie prin teatru cu efect la nivel neurochimic și neurocognitiv-MET” este de a cerceta si dezvolta o metodologie de intervenție preventivă, terapeutică, neinvazivă, de consolidare a comportamentelor pro-sociale și de management al stresului.

Director de proiect Ioana Carcea

Ioana Carcea este cercetător în cadrul Laboratorului Froemke din cadrul NYU Langone Medical School absolventa a facultății de medicină din Iași, doctor al Mount Sinai School of Medicine in New York

Laboratorul Froemke