Te poți înscrie la studiul MET accesând acest LINK. Vei fi contactat de un reprezentant al proiectului pentru a primi detalii despre proiect, a fi inclus în studiu și apoi programat.

Mizăm pe prezența ta!

 

Incepând cu data 26.10.2016 de UNATC I.L. Caragiale desfășoară în cadrul centrului CINETic, în Laboratorul de Dezvoltare Cognitivă prin Experiențe Imersive, proiectul de cercetare MET – Dezvoltarea unei metodolologii de terapie prin teatru cu efect la nivel neurochimic și neurocognitiv (Contract de finanțare: 147 / 26.10.2016 Axa prioritară 1, Acțiunea: 1.1.4 Atragerea de personal cu competente avansate din strainatate pentru consolidarea capacității de CD cod SMIS 106688. Durata Proiectului este de patru ani, valaorea totală a proiectului este de aprox 8.6 mil lei).

Obiectivul general al proiectului “Dezvoltarea unei metodolologii de terapie prin teatru cu efect la nivel neurochimic și neurocognitiv-MET” este de a cerceta și dezvolta o metodologie de intervenție preventivă, terapeutică, neinvazivă, de consolidare a comportamentelor pro-sociale și de management al stresului.

Director de proiect Ioana Carcea

Ioana Carcea este cercetător în cadrul Laboratorului Froemke din cadrul NYU Langone Medical School absolventă a Facultății de Medicină din Iași și Doctor la Mount Sinai School of Medicine in New York.