Publicat

De la convingere la realitate

Conferință susținută de Dan Truția

23 iunie 2018, 11:00, @CINETic

Te-ai întrebat vreodata ce au în comun Tony Robbins, Elon Musk, Steven Spielberg sau Richard Branson? Succesul lor, indiferent de domenul în care s-au remarcat, se datorează unui singur lucru. Conferința „De la convingere la realitate” propune o explorare a acestei dimensiuni și o încercare de a răspunde câtorva întrebări, care să dezvăluie căile de acces spre acest puternic instrument de transformare și de transpunere în realitate a țelurilor personale.

– Care este unicul instrument, ignorat sau folosit greșit de marea majoritate a oamenilor, de care ai absolută nevoie pentru a-ți modela realitatea?
– Cum să determini și să elimini obstacolele care stau în calea visurilor tale?
– O formulă unică, aplicabilă în orice domeniu al vieții, prin care poți realiza orice îți dorești?
– Ce îți trebuie pentru a reuși în tot ce ți-ai propus, rapid și fără prea mult efort?

Dacă oricare dintre aceste întrebări v-au stârnit curiozitatea, vă așteptăm sâmbătă, 23 iunie 2018, la ora 11:00, la sediul CINETic din Strada Tudor Arghezi, nr. 3B (în spatele Teatrului Național București), Sector 2, București.

Intrarea este liberă pe baza preînscrierii, completând următorul formular:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJxncxrWukT_m1AeHeha-v6NZcPCPc6iIpTPziczCMAaKQbQ/viewform?usp=pp_url

***
Regizor, autor publicat, life & relationship coach, terapeut, speaker și trainer, Dan Truția are o experiență de aproape 10 ani în dezvoltarea personală. Având sute de articole scrise, zeci de clienți consiliați, apariții la TV și în media, Dan este unul dintre acei oameni care investește constant în evoluția sa și este fericit să împartă oricând din cunoștințele sale. Ultimul său proiect este o metodă nouă de coaching, unică în România, care simplifică procesele transformaționale și oferă o cale simplă și rapidă de a fi creator conștient al propriei realități. Această metodă se poate aplica în absolut toate domeniile vieții: sănătate, relații de cuplu armonioase și împlinite, obținerea succesului profesional și nu în ultimul rând, obținerea independenței materiale.