Publicat

Va invitam marti, 17 noiembrie, la cele doua workshopuri organizate de echipa centrului CINETic, primul workshop, “CINETic centru de colaborare interdisciplinară pentru mediul universitar de cercetare din România”, incepand cu orele 09:30, iar cel de-al doilea, „Paradigme in game design”, incepand cu ora 14:30. Ambele evenimente se vor tine la Sala Atelier a Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L.Caragiale”.

Primul Workshop este realizat prin proiectul „Centrul International de Cercetare si Educatie in Tehnologii Creative – CINETic” si are ca scop dezvoltarea parteneriatului de cercetare interdisciplinara intre UNATC si Universitatea Politehnica Bucuresti, Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei (Universitatea Bucuresti) si Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti.

Cel de-al doilea workshop este realizat prin proiectul „Centrul Internațional de Cercetare și Educație în Tehnologii Creative – CINETic”, cu participarea domnului Mihai Gheorghiu, absolvent al Universitatii Politehnica Bucuresti, activ in industria de video game din 1995.

Va rugam sa confirmati prezenta pana luni, 16 noiembrie, ora 13.00, pe aceasta adresa de e-mail.

Program workshop Cinetic centru interdisciplinar_17 nov 2015

Program workshop Paradigme in game design_17 nov 2015