Investiţii pentru viitorul dumneavoastră
Programul Operaţional Sectorial "Creşterea Competitivităţii Economice"
Centrul Internațional de Cercetare și Educație în Tehnologii Inovativ Creative – CINETic
Proiect cofinaţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

30 de ani de la Revoluție: un dialog între generații

30 de ani de la Revoluție: un dialog între generații

3 decembrie 2019 | 18:00 | CINETic – Sala Multifuncțională

Știm și noi despre ce este începutul lunii decembrie: parțiale, weekend prelungit, din ce în ce mai multe mandarine a căror miros merge mână-n mână cu fenomenul Hrușcă.

Noi, însă, îți propunem ceva mai plăcut decât tocitul, venit după un weekend prelungit în care nu, nu vom asculta colinde, dar poate vom mânca mandarine în vreme ce reflectăm la cuvintele regelui Mihai, care spunea că “cele mai importante lucruri de dobândit, după libertate și democrație, sunt identitatea și demnitatea.”

Scuze, te-am păcălit, poate că acesta este, de fapt, cel mai complicat exercițiu pe care îl poate face un român în luna decembrie. De ce? Pentru că în 2019 comemorăm 30 de ani de la Revoluție.

45north, un ONG care va continua să îți tot propună astfel de exerciții de acum, în parteneriat cu Delegații de Tineret ai României la ONU, Freedom House România și CINETic, te invită să îți iei “rația de libertate” și să îi ajuți pe “Oamenii cu rotile”, marți, 3 decembrie, începând cu ora 18.

Te chemăm, așadar, să urmărești alături de noi cele două documentare ale domnului Cornel Mihalache, care surprind datele realului 1989 si urmările sale într-un mod pe care abia așteptăm să îl descrii tu post-vizionare. Pregătește-ți, totuși, și artileria de întrebări pentru ceilalți doi invitați ai noștri, pe care urmează să ți-i prezentăm zilele următoare.

Accesul se face în limita locurilor disponibile, prin completarea următorului formular: http://bit.ly/2CTwYMw.

Număr maxim de persoane: 40, în ordinea înscrierii în formular.

Comentariile sunt închise.

Top