Te poți înscrie la studiul MET accesând acest LINK. Vei fi contactat de un reprezentant al proiectului pentru a primi detalii despre proiect, a fi inclus în studiu și apoi programat.

Mizăm pe prezența ta!

Incepând cu data 26.10.2016 de UNATC I.L. Caragiale desfășoară în cadrul centrului CINETic, în Laboratorul de Dezvoltare Cognitivă prin Experiențe Imersive, proiectul de cercetare MET – Dezvoltarea unei metodolologii de terapie prin teatru cu efect la nivel neurochimic și neurocognitiv (Contract de finanțare: 147 / 26.10.2016 Axa prioritară 1, Acțiunea: 1.1.4 Atragerea de personal cu competente avansate din strainatate pentru consolidarea capacității de CD cod SMIS 106688. Durata Proiectului este de patru ani, valaorea totală a proiectului este de aprox 8.6 mil lei).

Obiectivul general al proiectului “Dezvoltarea unei metodolologii de terapie prin teatru cu efect la nivel neurochimic și neurocognitiv-MET” este de a cerceta și dezvolta o metodologie de intervenție preventivă, terapeutică, neinvazivă, de consolidare a comportamentelor pro-sociale și de management al stresului.

ECHIPA

Echipa MET are un caracter multidisciplinar, fiind alcătuită din cercetători în domeniul neuroștiinței, artei, psihologiei, biochimiei.

Ioana Carcea MD/PhD

Cercetător principal și Director de proiect

Robert C. Froemke PhD

Director științific

Alexandru I. Berceanu PhD

Coordonator științific

Razvan I. Vasilescu

Project Manager

Emil Banea

Expert implementare

Emilia Alexandru

Expert financiar

Horia Murgu PhD

Adrian I. Titieni PhD

Catalin Nedelcea PhD

Dragos Cirneci PhD

Mihaela Onu PhD

POSTDOC

Claudiu Papasteri PhD

Miralena I. Tomescu PhD

Ioana Podina PhD

DOCTORANZI

Constantin Augustin-Dan Pistol

Alexandra Sofonea

Romina Boldașu

Catalina Poalelungi

PERSONAL TEHNIC

Nicoleta Puscasu

Dumitru Tanase 

SECRETARIAT

Doina Strat

Mirela Rusu

Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro