Investiţii pentru viitorul dumneavoastră
Programul Operaţional Sectorial "Creşterea Competitivităţii Economice"
Centrul Internațional de Cercetare și Educație în Tehnologii Inovativ Creative – CINETic
Proiect cofinaţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

Expoziția colectivă ORGANIC PROXY la MNAC

ORGANIC PROXY – Expoziție colectivă a masteranzilor ITPMA la MNAC

19 aprilie – 19 mai 2019 | MNAC

Vernisajul noului sezon expozițional MNAC are loc în data de 19 aprilie 2019, ora 19:00, la Palatul Parlamentului. 
Muzeul propune 7 experiențe expoziționale distincte printre care două expoziții internaționale în cadrul Sezonului Franța-Romania, un parcurs indoor de street-art românesc și  expoziția de artă digitală interactivă Organic Proxy pregătită de studenții UNATC din cadrul programui de Master Interactive Technology for Performing and Media Arts.

Organic Proxy reprezintă o colecție de filtre digitale prin care se observă și se interpretează mediul înconjurător real. Prin proxy experiența directă este distorsionată, o parte din procesul de comunicare este delegat către proxy cu încredere deplină în realitatea ce va rezulta din această intermediere. Instalațiile din expoziție, prezente timp de o lună la MNAC,  au rezultat din demersul de investigare artistică și tehnologică a acestui concept. Creatorii de experiențe interactive Dorin Cucicov, Alina Rizescu, Adrian Tăbăcaru, Bogdan Ceangu, Emil Drăgan, Maria Năstase și Octavian Albu propun experiențe care variază de la interacțiuni audio-vizuale la realitate augmentată (AR) și virtuală (VR).

Cu ocazia vernisajului de pe 19 aprilie 2019 au loc și două performance-uri audio-video în spațiul expoziției Organic Proxy, Auditorium – Etaj 4:
20:00 Dorin Cucicov – Sound Lice Coding, visuals: RIZI
21:00 Adrian Tabacaru – The Journey – performance la pian cu animație sincronizată în timp real printr-un program/soft dedicat

Expoziția ORGANIC PROXY este deschisă pana pe 19 mai 2019, în Sala Auditorium de la Etajul 4, în programul de vizitare al muzeului. 

CINETic este spațiul educațional care facilitează dezvoltarea și producția lucrărilor, în cadrul programului de master ITPMA.

Comentariile sunt închise.

Top